Mogelijkheden

Moderne Dans

Ik ben beschikbaar voor een korte module moderne danstechniek.Mijn les is een combinatie van een Limon/ Muller-gerelateerde stijl aangevuld met dynamisch vloerwerk,acrobatische elementen en bewegingsprincipes uit de martial arts Aikido.

Speerpunten zijn: ademhaling, bewust gebruik van het bekken cq. centrum als startpunt en continue moter van beweging.Stevige aarding en efficiënt,met rust en openheid naar de omgeving bewegen, zijn een gevolg van deze benadering.

Mijn les is niet geschikt voor beginners, een technisch basis niveau is vereist en bekendheid met vloerwerk en moderne dans een pré.

Improvisatie

Ik werk samen met Esmeé Olthuis , Francisca Rijken en Bernt Nellen in het improvisatiecollectief Rosie Wooff. In de afgelopen jaren hebben wij een theatrale stijl van improvisatie ontwikkeld waarin live muziek en dans nauw met elkaar verweven zijn. In deze stijl geven  wij ook workshops. Deze workshops zijn ook onderdeel van het curriculum van de opleiding Docent Dans van De Theaterschool, in samenwerking met de opleiding Musician 3.0 van de HKU.

Tarieven voor zowel Moderne danslessen als improvisatieworkshops zijn in overleg.

Contact